OP ZOEK NAAR EEN KOPER?

Wij bieden u als verkoper de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar een specifieke koper. In plaats van te schieten met hagel, zoals Funda is ingericht, selecteren wij zoekers in uw wijk met een budget en wensen die bij uw woning passen. MODUVAST is dus een grote database met gesegmenteerde, mogelijke kopers.

Er is een menukaart samengesteld, waarin alle deeldiensten (modules) zijn samengevat en kunnen worden besteld en worden uitgevoerd door één van onze makelaars in uw regio. Bent u makelaar en wilt u meer informatie over ons platform? Klik dan hier


ONZE MENUKAART

MODULAIR VASTGOED

Wij zijn van mening dat iedereen betaald moet krijgen voor de werkzaamheden die hij/zij daadwerkelijk heeft verricht. Het verdienmodel waarbij de makelaar een paar procent ontvangt bij de verkoop van een woning, vinden wij dan ook niet meer van deze tijd. De rol van de makelaar is veranderd en daar hoort een passend verdienmodel bij.

Wij hebben dan ook een ‘menukaart’ samengesteld. Heeft de koper of verkoper slechts één bezichtiging, een fotoreportage, een filmpje of een taxatie nodig, dan staat daar een vaste vergoeding tegenover. Niks meer, niks minder!

Is uw interesse gewekt? Bekijk direct onze menukaart


Ga direct naar onze menukaart

STILLE VERKOOP

Is het huis van uw dromen nu al een paar keer voor uw neus weggekaapt?

Wij beschikken over een database met woningen die nog niet officieel op de markt zijn gekomen. Ze staan dus ook nog niet op Funda. En daar doet u uw voordeel mee!

Wilt u het weten als wij uw droomhuis binnenkort in ‘stille verkoop’ nemen?

Schrijf u direct GRATIS in!

GEEN MAKELAAR MEER NODIG?

Wij geloven in lokaal ondernemen en als u moeite heeft met een onderhandeling of met het afwikkelen van de verkoop, is het altijd raadzaam om hierbij hulp te zoeken. Wij werken samen met makelaars die geloven in de ‘modulaire-vastgoed-aanpak’. U bepaalt of, wanneer en voor welk onderdeel u een makelaar inschakelt.

Bent u makelaar en wilt u meer informatie over ons platform? Klik dan hier

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wij plaatsen regelmatig een nieuwe blog over zaken die interessant zijn voor u als (ver)koper. Adviezen van makelaars en financieel adviseurs, maar ook ervaringsverhalen van woningeigenaren. U hebt een stap voor op mensen die minder goed op de hoogte zijn.